VII Kolacja Degustacyjna na początek wiosny!
25 marca 2023
godzina 18.00 | koszt za osobę: 170 zł
- nasze wino
- 6 daniowe menu
- nasi kucharze i lokalne produkty
- muzyka na żywo
Zachęcamy do rezerwacji stolików.
Szczegóły oferty
MENU
AMUSE BOUSHE
terrina z indyka z karmelizowaną marchwią z czarnuszką i kruszonym kozim serem, szprycowany pomidorek koktajlowy z redukowanym białym winem na kremie z zielonych ziół
PRZYSTAWKA
pierożki z kaszą gryczaną i mięsem z perliczki z karmelizowaną cebulą
ZUPA
krem z pomidorów malinowych z chorizo, wędzonym twarogiem, oliwkami i bazylią
DANIE GŁÓWNE I
Polędwiczka w cieście vol-au-vent ze świeżymi ziołami oraz sosem koperkowym
DANIE GŁÓWNE II
Filet z kaczki na puree z zielonego groszku z musem jabłkowym i pieczonym burakiem w ziołach oraz sosem z rokitnika
DESER
półkula czekoladowa z nadzieniem kremowym podana z musem owocowym
WINO
Wina z Pałacowej Winnicy Godyla