VII Kolacja Degustacyjna

25.03.2023

VII Kolacja Degustacyjna na początek wiosny!

25 marca 2023

godzina 18.00 | koszt za osobę: 170 zł 

  • nasze wino
  • 6 daniowe menu 
  • nasi kucharze i lokalne produkty
  • muzyka na żywo

Zachęcamy do rezerwacji stolików. 

Szczegóły oferty

MENU

AMUSE BOUSHE

terrina z indyka z karmelizowaną marchwią z czarnuszką i kruszonym kozim serem, szprycowany pomidorek koktajlowy z redukowanym białym winem na kremie z zielonych ziół  

PRZYSTAWKA

pierożki z kaszą gryczaną i mięsem z perliczki z karmelizowaną cebulą

ZUPA

krem z pomidorów malinowych z chorizo, wędzonym twarogiem, oliwkami i bazylią

DANIE GŁÓWNE I

Polędwiczka w cieście vol-au-vent ze świeżymi ziołami oraz sosem koperkowym

DANIE GŁÓWNE II

Filet z kaczki na puree z zielonego groszku z musem jabłkowym i pieczonym burakiem w ziołach oraz sosem z rokitnika

DESER

półkula czekoladowa z nadzieniem kremowym podana z musem owocowym

WINO

Wina z Pałacowej Winnicy Godyla